Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Διπλό» τίτλου για την ΑΕ Κατταβιάς!: Σημαντικό «διπλό» που της δίνει την ευκαιρία να ελπίζει βάσιμα...

«Διπλό» τίτλου για την ΑΕ Κατταβιάς!: Σημαντικό «διπλό» που της δίνει την ευκαιρία να ελπίζει βάσιμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο της πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς η οποία επικράτησε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά του Ευκλή με 2 – 0. Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τους παίκτες των δυο ομάδων να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Στο διάστημα αυτό, το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού και να πάνε στα αποδυτήρια με καλή ψυχολογία. Αυτό ήταν κάτι που τους βοήθησε πάρα πολύ με το ξεκίνημα της επανάληψης με αποτέλεσμα να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα αν και με παίκτη λιγότερο (λόγω αποβολής του Νασόπουλου) κατάφεραν να διαχειριστούν καλύτερα τον αγώνα απέναντι σε έναν φλύαρο και χωρίς ουσία Ευκλή και να πάρουν τελικά το «τρίποντο».

Στο 40’ από σέντρα του Κούρου, ο Σπύρου με πλασέ έκανε το 0 – 1.

Στο 65’ ο Κουμπιάδης έκανε τη σέντρα και ο Τριπολίτης με ένα πολύ όμορφο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας. Στο 55’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Νασόπουλος για αντικανονικό μαρκάρισμα. Ήταν μια κάρτα που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι υποστήριξαν και ότι αρχικά είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε και ότι το συγκεκριμένο μαρκάρισμα που έγινε στη συνέχεια ήταν για κίτρινη κάρτα.

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μεντος, Ζωάννου, Κώτης, Σπύρου, Γιώτας, Παπαστεργής (10’ λ.τ. Σαπαλίδης), Νασόπουλος, Κουμπιάδης, Κούρος, Τριπολίτης (88’ Αυγέρης)

Αφιερωμένη στον Ηρακλείδη

Σύσσωμη η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες της ΑΕ Κατταβιάς θέλουν να αφιερώσουν τη μεγάλη αυτή νίκη στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Σταύρο Ηρακλείδη.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ πηγη: news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου