Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Να ανάψουν τα καλοριφέρ ζήτησαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου,...



Να ανάψουν τα καλοριφέρ ζήτησαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου, αλλά οι αρμόδιοι δεν το επέτρεψαν:

• Να ανάψουν τα καλοριφέρ ζήτησαν χθες το πρωί οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρόδου, αλλά οι αρμόδιοι δεν το επέτρεψαν, αφού (λέει) το κρύο δεν ήταν τσουχτερό! Προφανώς περιμένουν να πέσει πρώτα στους -15°;

• Τι έκανε λέει; Έπεσε κεραυνός στο δικαστικό μέγαρο της Κω; Προφανώς εδώ ισχύει η λαϊκή παροιμία «θα πέσει φωτιά να μας κάψει…».

• Σε ένα πράγμα τα καταφέρνουμε καλά εμείς οι Ροδίτες τελικά: Στο να διχαζόμαστε. Ακόμα και με υποθετικά πράγματα και… θαύματα, όπως είναι ο Κολοσσός της Ρόδου!

• Οι άλλοι… Κολοσσοί και Κολοσσίνες, δεν άκουσαν δεν διάβασαν δεν είδαν τίποτα για τον τυπάκο του ΣΥΡΙΖΑ που βόλεψε (όπως και οι προηγούμενοι)  μέχρι και την φιλενάδα του στο δημόσιο; Γιατί, ούτε κιχ δεν έβγαλαν, ως συνήθως.

• Άντε βρε! Οι εξαγγελίες του Τσίπρα από το Ροδίνι , μπορεί να καθυστέρησαν ένα χρόνο αλλά γίνονται επιτέλους πράξη: Χιόνισε στον Ατάβυρο και κάποιοι θα δουν επιτέλους άσπρη μέρα!

Ο (πολύ) κακός

 πηγη: rodiaki.gr
Read more

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Στον Κολοσσό θα κλείσω την καριέρα μου»!:...



Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Στον Κολοσσό θα κλείσω την καριέρα μου»!:

Δε σταμάτησε να χαιρετά γνωστούς και φίλους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Βενετόκλειο την περασμένη Δευτέρα.

Ήταν πολλοί εκείνοι που πλησίασαν τον προπονητή του Ολυμπιακού για να του ευχηθούν για τη νέα χρονιά, να μάθουν νέα του και να συνομιλήσουν μαζί του. Είναι, άλλωστε, δεδομένες οι συμπάθειες που έχει ο Έλληνας τεχνικός στη Ρόδο από τη θητεία του στον πάγκο των «θαλασσί».

Μόλις έληξε η συνέντευξη Τύπου, βρέθηκαν έξω από το press room 3-4 παλιοί γνώριμοι και φίλοι οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν μαζί του και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν αν θα γυρνούσε στον Κολοσσό σε περίπτωση που είχε μία καλή πρόταση (και ν’ αφήσει τον Ολυμπιακό…).

Απαντώντας με ανάλογη δόση χιούμορ, ο Σφαιρόπουλος είπε: «Ε, να μεγαλώσω λίγο ακόμα!» και πρόσθεσε με χαμόγελο: «Εδώ θα κλείσω την καριέρα μου».

πηγη: rodiaki.gr
Read more

Στο σανατόριο Ελεούσας μέσω της οδού Παστίδας-Μεσαναγρού!: ...



Στο σανατόριο Ελεούσας μέσω της οδού Παστίδας-Μεσαναγρού!:

Αν ο ενδιαφερόμενος επενδυτής για το σανατόριο της Ελεούσας ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που δίνει το ΤΑΙΠΕΔ για να… επισκεφτεί το ακίνητο και τα κτίσματά του, το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα βρει ποτέ.

Πληροφορεί βέβαια τους επενδυτές ότι βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας αλλά για να τα επισκεφτούν τους υποδεικνύει την επαρχιακή οδό… Παστίδας-Μεσαναγρού!

Δεν τους λέει να πέσουν καλύτερα με αλεξίπτωτο; Πιο εύκολα θα τα βρουν!

Β.Μ.

πηγη: rodiaki.gr
Read more

Συνάντηση του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων με τον Πρόεδρο...



Συνάντηση του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων με τον Πρόεδρο της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας:

Το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Στη συνάντηση παρέστη ο Αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Κρεμαστινός. Τον Πρόεδρο Ομήρου συνόδευσε ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Ο Πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Νίκος Βούτσης καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ελληνική Βουλή επισημαίνοντας πως πρόκειται «για μια εβδομάδα πολύ πυκνής, αδελφικής, αλληλέγγυας, ελπιδοφόρας και αισιόδοξης επαφής, ανάμεσα στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας μας με την αντίστοιχη της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας  εξέφρασε «τη βαθιά ευγνωμοσύνη του κυπριακού λαού προς τον μητροπολιτικό Ελληνισμό και προς τη Βουλή των Ελλήνων για τη διαχρονική συμπαράσταση, συμπαράταξη στον αγώνα του κυπριακού λαού για ελευθερία και δικαίωση» και τόνισε πως «είναι ιδιαίτερα σημαντική η επίσκεψη που πραγματοποιεί στη χώρα μας, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τις κυπριακές εξελίξεις».

Ο κ. Ομήρου επισήμανε πως «ο κυπριακός ελληνισμός επιθυμεί λύση το συντομότερο δυνατόν,  όχι όμως οποιαδήποτε λύση. Λύση, η οποία μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και να μην καταρρεύσει σε λίγα χρόνια δημιουργώντας νέα οδύνη στο σύνολο του κυπριακού λαού».

Για την κρίση και για τους πρόσφυγες ο κ. Ομήρου εξέφρασε την άποψη ότι είπε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι έχουν υποχρέωση προς την Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει το μεγαλείο της υποδεχόμενη τα τεράστια κύματα προσφύγων, να τη βοηθήσουν να υπερβεί την οικονομική κρίση.

Σε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρόεδρο Ομήρου, ο Αντιπρόεδρος Κρεμαστινός, αφού του υπενθύμισε την παλαιότερη συνάντηση που είχαν στην Κύπρο όταν τον επισκέφθηκε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της ελληνικής Βουλής, του μεταβίβασε τους χαιρετισμούς της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κας Φώφης Γεννηματά και ο Κύπριος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων διαβεβαίωσε τον κ. Κρεμαστινό ότι θα συναντηθεί μαζί της σύντομα.  

Τοποθέτηση Δημήτρη Κρεμαστινού στην συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Κρεμαστινός παρευρέθηκε σε κοινή συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, των Ευρωβουλευτών και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.

Εκεί, λαμβάνοντας το λόγο, τόνισε ότι η πρωτοβουλία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να καλέσει όλα τα δημοκρατικά κόμματα να συμμετάσχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και η βάση να επιλέξει τον Πρόεδρο της Συμπαράταξης δείχνει πέραν από την υπευθυνότητάς της ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την προσπάθειά της να πείσει το 45% του κόσμου που επί δεκαετίες ακολουθούσε το ΠΑΣΟΚ και που οι διάφορες σειρήνες το παραπλάνησαν να επιστρέψει πίσω στο χώρο του με αυτοτέλεια των δημοκρατικών κομμάτων που σήμερα υποστηρίζει και που το μέλλον θα δείξει αν θα συγκροτήσουν ένα ενιαίο κόμμα.

 πηγη: rodiaki.gr
Read more

«ΜΑΝΑ…» Αφιερωμένο σε όλες τις Μητέρες του κόσμου, και...



«ΜΑΝΑ…» Αφιερωμένο σε όλες τις Μητέρες του κόσμου, και στη δική μου:

Είτε «Μάνα», είτε «Μητέρα», είτε «Μαμά», η έννοια αυτή είναι τόσο Ιερή… Μια γυναίκα ολοκληρώνεται ως άνθρωπος όταν γίνει Μητέρα. Μόνο τότε μπορεί να πει κανείς ότι εκλπήρωσε το σκοπό της ύπαρξής της. Κάθε γυναίκα, από τη φύση της, έχει τη δύναμη να γίνει μάνα, όμως δεν γίνονται Μητέρες όλες οι γυναίκες ακόμη κ αν ζήσουν έστω και μία φορά την εμπειρία της γένας.

Πότε, λοιπόν, μια γυναίκα μπορεί πραγματικά να είναι Μάνα, κ όχι απλώς να λέγεται έτσι; Η ερώτηση αυτή δεν απαντάται σε μερικές αράδες. Ακόμα και τώρα που γράφω για την αξία της Μάνας δυσκολεύομαι να βρω όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχει η αληθινή «Μητέρα», η γυναίκα δηλαδή που ενσαρκώνει όλη την ουσία της λέξης αυτής.

Μάνα είναι η γυναίκα, η οποία κάνει τα πάντα για τα παιδιά της και τα βαζεί πάνω κι από τον ίδιο της τον εαυτό. Όσο γενικό και αυτονόητο ακούγεται αυτό, η μάνα δίνει ότι έχει και δεν έχει για τα παιδιά της, σ’ εκείνα που την ολοκλήρωσαν σαν άνθρωπο.

Παλεύει πάντα για το καλό τους, και αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για την ευτυχία τους, ακόμη κι αν αυτό απαιτεί μεγάλες θυσίες από την ίδια, που πολλές φορές την ξεπερνούν. Μάχεται να τους προσφέρει τα καλύτερα και να τα κάνει σωστούς ανθρώπους, να τα προφυλάξει σαν λύκαινα από κάθετι κακό με αυτοθυσία, να τα μάθει να διακρίνουν το καλό και να αποφεύγουν το κακό.

Η Μητέρα είναι αυτή που δεν θα κρατήσει κακία στο παιδί της ο,τι κι αν συμβεί. Όσες πίκρες κι αν της δώσει, όσο κι αν την πληγώσει με τα λόγια ή τις πράξεις του εκείνη θα τρέξει να του σταθεί στις δυσκολίες του ξεχνώντας τα πάντα. Θα χαρεί –περισσσότερο από το ίδιο το παιδί- στις χαρές και στις επιτυχίες του.

Μάνα είναι αυτή που αντέχει τα πάντα, που προσπερνά ότι την πικραίνει και αφοσιώνεται στα παιδιά της. Εκείνη που δεν χάνει ποτέ το κουράγιο της, και με όλες της τις δυνάμεις και τις πιο σκληρές θυσίες κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για το καλό τους. Ακόμη κι αν εκείνα δεν δείχνουν να το εκτιμούν… Αυτή δεν πέφτει, αλλά συνεχίζει.

Τελικά, δεν ήταν τόσο δύσκολο να βρω ποιά στοιχεία είναι αυτά που κάνουν μια γυναίκα πραγματική Μητέρα. Απλά σκέφτηκα τι κάνει η δική μου Μαμά. Μιά Μάνα σαν τη δική μου είναι άξια του τίτλου αυτού! Μια Μάνα σαν εσένα, Μαμά!!! Σ’ αγαπάω πάρα πολύ! Δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ να αναγνωρίζω όσα κάνεις για μένα κι ας μην στο δείχνω πάντα. Συγνώμη για τις πίκρες που σου έχω δώσει… Πραγματικά ΣΥΓΝΩΜΗ!

Σ’ αγαπάω και σ’ ευχαριστώ πολύ,

ΜΑΜΑ!!!

Toυ Στάθη Μπαρμπαγιάννη
 πηγη: rodiaki.gr
Read more

Μάνος Κόνσολας: «Σοβαρά προβλήματα έχει η Πυροσβεστική στα...



Μάνος Κόνσολας: «Σοβαρά προβλήματα έχει η Πυροσβεστική στα Δωδεκάνησα λόγω υποστελέχωσης και παλαιότητας των οχημάτων»:

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναδεικνύοντας την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα και την αποδέσμευση κονδυλίων για την ενίσχυσή τους με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και για τη συντήρηση και αντικατάσταση των παλαιών οχημάτων του.

Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα και ο ανεπαρκής εξοπλισμός, δημιουργούν προβλήματα δυσλειτουργίας και μειώνουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Σώματος στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών.

Ο Μάνος Κόνσολας αναδεικνύει με στοιχεία και αριθμούς την υποστελέχωση των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα.

Συγκεκριμένα:

- Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου υπηρετούν 50, ενώ η οργανική δύναμη είναι 72 άτομα.

- Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω υπηρετούν 26, ενώ η οργανική δύναμη είναι 47 άτομα.

- Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου υπηρετούν 30, ενώ η οργανική δύναμη είναι 35 άτομα.

- Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κρατικού Αερολιμένα Κω υπηρετούν 26, ενώ η οργανική δύναμη είναι 49 άτομα.

- Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Απολλώνων Ρόδου, υπηρετούν 11, ενώ η οργανική δύναμη είναι 12 άτομα, ενώ το αντίστοιχο συμβαίνει και με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λαέρμων Ρόδου.

Ο Βουλευτής ζητά να ενισχυθούν οι υπηρεσίες της με προσωπικό αλλά και να αντικατασταθούν οχήματα λόγω παλαιότητας, με σύγχρονα οχήματα για το οποία δεν θα υπάρχει το κόστος αλλά και τα σημερινά προβλήματα συντήρησης.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης του κ. Κόνσολα, έχει ως εξής:

Ερώτηση

Προς

Κύριο Υπουργό

Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

ΘΕΜΑ: «Σοβαρά προβλήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα από την έλλειψη προσωπικού και την παλαιότητα των οχημάτων»

Το Πυροσβεστικό Σώμα αποτελεί μια σημαντική δομή στον τομέα της πολιτικής προστασίας από πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές.

Η αντιμετώπιση των πυρκαγιών, των θεομηνιών και των ατυχημάτων, αλλά και η πρόληψη αστικών και δασικών καταστροφών, η έρευνα και η διάσωση πολιτών οριοθετούνται αποκλειστικά στο πλαίσιο επιχείρησης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Για να ανταποκριθεί, όμως, το Πυροσβεστικό Σώμα στην αποστολή του, πρέπει οι υπηρεσίες του να διαθέτουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και να είναι στελεχωμένες με το αναγκαίο προσωπικό.

Οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής στα Δωδεκάνησα είναι αντιμέτωπες με σοβαρά προβλήματα, όπως η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού με κύριο πρόβλημα την παλαιότητα των οχημάτων.

Η παλαιότητα των οχημάτων αλλά και η μείωση κονδυλίων για τη συντήρηση και προμήθεια ανταλλακτικών δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα σε αυτές τις

υπηρεσίες, ιδιαίτερα σε μια περιοχή που έχει πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες τα τελευταία χρόνια.

Η φθορά του χρόνου είναι εμφανής στα περισσότερα οχήματα, η ηλικία των οποίων ξεπερνά τα 30 έτη, κάτι που σημαίνει υψηλό κόστος συντήρησης.

Ταυτόχρονα, ο δείκτης υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος είναι σε υψηλό επίπεδο και απαιτείται η άμεση ενίσχυση με προσωπικό.

Ενδεικτικά, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου υπηρετούν 50, ενώ η οργανική δύναμη είναι 72 άτομα.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω υπηρετούν 26, ενώ η οργανική δύναμη είναι 47 άτομα.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου υπηρετούν 30, ενώ η οργανική δύναμη είναι 35 άτομα.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κρατικού Αερολιμένα Κω υπηρετούν 26, ενώ η οργανική δύναμη είναι 49 άτομα.

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Απολλώνων Ρόδου, υπηρετούν 11, ενώ η οργανική δύναμη είναι 12 άτομα, ενώ το αντίστοιχο συμβαίνει και με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λαέρμων Ρόδου.

Κατόπιν των ανωτέρω

Ερωτάται ο κύριος Υπουργός

1. Εάν προτίθεται να προβεί στην άμεση ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα.

2. Εάν προτίθεται να προβεί στην αντικατάσταση παλαιών και αναξιόπιστων οχημάτων αλλά και στην αποδέσμευση κονδυλίων για την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ο ερωτών Βουλευτής

Μάνος Κόνσολας

Βουλευτής Δωδεκανήσου

πηγη: rodiaki.gr
Read more

Το πρόγραμμα της Α΄ Κατηγορίας: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των...



Το πρόγραμμα της Α΄ Κατηγορίας:

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Σύμφωνα με αυτό θα παίξουν: πηγη: news12.gr
Read more

Συγχαρητήριο στον ΟΑΕΔ Αρχαγγέλου: Το Σωματείο...


Συγχαρητήριο στον ΟΑΕΔ Αρχαγγέλου:


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου συγχαίρει θερμά το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στον Αρχάγγελο για την άριστη λειτουργία του.


Και φέτος, για άλλη μία χρονιά οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος Αρχαγγέλου εξυπηρέτησαν άμεσα τους εργαζόμενους της Νότιας Ρόδου (και όχι μόνο) αποδεικνύοντας την σωστή οργάνωση της υπηρεσίας, αλλά και την αφοσίωση των υπαλλήλων στο έργο τους.


Η άρτια λειτουργία του υποκαταστήματος  Αρχαγγέλου ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα καταστήματα του ΟΑΕΔ.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. πηγη: rodiaki.gr

Read more

Στους δρόμους σήμερα οι αγρότες της Ρόδου: Πορεία...



Στους δρόμους σήμερα οι αγρότες της Ρόδου:

Πορεία διαμαρτυρίας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, από τη Νότια Ρόδο μέχρι την πλατεία Δημαρχείου, θα πραγματοποιήσουν σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί οι αγρότες του νησιού μας.

Σημείο συνάντησης  έχει ορισθεί το δημαρχείο Γενναδίου, όπου χθες το απόγευμα αποφασίστηκε να ξεκινήσει από εκεί η πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα καταλήξει στη συνέχεια στο κέντρο της Ρόδου.

Φώτο αρχείου από την κινητοποίηση των αγροτών στη Ρόδο το 2013

Μιλώντας χθες στην «Ροδιακή» ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου των αγροτών κος Γιώργος Σαββίδης, επισήμανε ότι οι αγρότες του νησιού μας, θα βρεθούν στους δρόμους σήμερα, μαζί με τους αγρότες σε όλη τη χώρα, προκειμένου να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να μην εφαρμοστούν εξοντωτικές αποφάσεις σε βάρος τους.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το προωθούμενο νομοσχέδιο που αφορά κυρίως το ασφαλιστικό.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. πηγη: rodiaki.gr
Read more

Η χοροεσπερίδα του συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου: O Σύλλογος...



Η χοροεσπερίδα του συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου:

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου (Άγιος Εφραίμ) προσκαλεί τα μέλη του στη χοροεσπερίδα και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20.00 στην Παραδοσιακή Ταβέρνα “ΜΙΜΑΚΟΣ” (18ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου).

Θα υπάρχει πλούσιο μενού, άφθονο ποτό και η ορχήστρα του Γιώργου Καλορμάκη. Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλούμε τα μέλη, να κάνουν κράτηση θέσεων στο 2241069444 (09.00-13.30) ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook Τιμή Εισόδου 12 ευρώ. Επίσης την ίδια βραδιά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το μηχανάκι αξίας 1350 Ευρώ.

O σύλλογος ευχαριστεί την ταβέρνα “Μιμάκος” διότι προσφέρει τα πάντα δωρεάν για 4η συνεχόμενη χρονιά με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου.        

 πηγη: rodiaki.gr
Read more