Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αποσύρεται ο Αγγελής: Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια «κρεμάει»...


Αποσύρεται ο Αγγελής:


Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια «κρεμάει» οριστικά ο έμπειρος παίκτης Μιχάλης Αγγελής καθώς έφτασε σε ηλικία που πρέπει να ασχοληθεί και με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα μετά από μια αρκετά μεγάλη παρουσία στα γήπεδα του νομού μας.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι της Ασπίδας Απολακκιάς με τον Άγιο Γεώργιο που έγινε χθες, ο Μιχάλης αποφάσισε στα 37 του χρόνια να αποσυρθεί από τα γήπεδα τα οποία «όργωσε» από 14 χρονών ακολουθώντας τα χνάρια του αείμνηστου παππού του, Μιχάλη Αντιφιλιώτη ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα του ιστορικού Δωριέα. Ο Αγγελής είναι από τους ποδοσφαιριστές που είχαν ήθος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και εκείνο που κέρδισε από το ποδόσφαιρο μετά από τόσα χρόνια είναι μόνο φίλους. Η καριέρα του ξεκίνησε με τα χρώματα της Αναγέννησης Νήσου Ρόδου, αγωνίστηκε στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ακολούθησαν οι ομάδες Εθνικός Αρχίπολης, Διγενής, ΠΑΣ Ασκληπειού, Α.Σ. Χάλκης, Ορφέας, Ασπίδα Απολακκιάς. Στο διάστημα των σπουδών του στο ΤΕΙ Λάρισας( μηχανολόγος μηχανικός) αγωνίστηκε με την ομάδα του Διογένη στην Β΄ και στην Α΄ κατηγορία. Σίγουρα με την καλή αθλητική ζωή που έκανε ο Αγγελής θα μπορούσε να αγωνιστεί περισσότερο αλλά η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη όπως φαίνεται.

Ο Αγγελής ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε συμπαίκτες του , τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, τους παράγοντες και τους φιλάθλους των ομάδων που φόρεσε την φανέλα τους. http://j.mp/1DSIiDF


Source: Info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου