Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ασταμάτητος ο Απόλλων Απολλώνων!: Άλλο ένα βήμα για την...


Ασταμάτητος ο Απόλλων Απολλώνων!:


Άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης έκανε ο Απόλλων Απολλώνων ο οποίος κέρδισε στο γήπεδο του και τον Διγενή Κοσκινού με 2 – 0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων φθάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Διγενής έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια ωστόσο μπόρεσε να απειλήσει μόνο με μακρινά σουτ.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 1’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννακόπουλου, ο Σαπαλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)

Στο 6’ ο Bardhi έκανε ένα καλό σουτ από τα 30 μέτρα αλλά απόκρουσε σε κόρνερ ο Μακαρούνας

Στο 9’ ο Γιαννακόπουλος από 40 μέτρα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα «καρφώθηκε»? στο δεξί παραθυράκι με αποτέλεσμα να γίνει το 1 – 0

Στο 20’ ο Ζούνης έκανε ένα καλό σουτ από τα δεξιά αλλά ο Μακαρούνας απόκρουσε

Στο 27’ ο Σαπαλίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κατσούλης με κεφαλιά έκανε το 2 – 0

Στο 49’ μετά από φάση διαρκείας στην μεγάλη περιοχή, ο Σαπαλίδης έκανε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στην επαναφορά ο Παλάζης έκανε σουτ πάνω στην κίνηση αλλά ένας αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε πλάγια.

Στο 52’ ο Δακαναστάσης έκανε την κάθετη πάσα και ο Σαπαλίδης από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ αλλά απόκρουσε ο Τσουρούτης.

Στο 55’ ο Παλάζης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφθασε στον Μακαρούνα που με δεξί σουτ την έστειλε να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61’ ο Bardhi έκανε καλό σουτ αλλά ο Μακαρούνας πραγματοποίησε μια εκπληκτική απόκρουση στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στο 63’ο Διακαναστάσης έκανε τη διαγώνια πάσα προς τον Σαπαλίδη. Αυτός σούταρε από καλό σημείο αλλά ο Τσουρούτης απόκρουσε σε πλάγιο

Στο 70’ μετά από σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Διγενής, ο Παλάζης σούταρε με το αριστερό- αλλά η μπάλα δεν το έκανε το χατίρι και πέρασε δίπλα από το δοκάριθ (άουτ)

Στο 81’ μετά από ασθενές γύρισμα του Γεωργίου προς τον τερματοφύλακα ο οποίος αιφνιδιάστηκε αλλά ο Μ. Μακαρούνας πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή. Έφθασε όμως σε παίκτη του Διγενή ο οποίος πραγματοποίησε γύρισμα αλλά αυτή τη φορά ο Ι. Μακαρούνας έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Γιαννακόπουλος, Διακαναστάσης και Κυριαζάκος. Άρεσαν από τον Διγενή οι Μάνο, Ζούνης και Bardhi.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Σταυρούλιας, Ροδίτης)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μακαρούνας Ι., Γιαννακόπουλος (72’ Σαράντης), Διακαναστάσης (83’ Μπαϊράμης), Κυριαζάκος, Ισκάς, Γεωργίου, Πλάτσης, Μακαρούνας Μ., Κατσούλης (62’Μπόσινας), Παλάζης, Σαπαλαίδης

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Διακανθός (15’ λ.τ. Παπαθανασίου), Κανάκης, Καλιώρας, Μάνο, Χατζηνικόλας (50’ Παπασταμάτης), Ζούνης, Ευαγγέλου, Θαρρενός (75’ Καραμανώλης), Bardhi, Διακανθός Φ.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ http://j.mp/1Hfr2r0


Source: Info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου